Forside >>  Haglöfs >>  Dame >>  Outdoor >>  Lilla Haglöfs L.I.M III Q Jacket Dame Outdoor,haglofs corker,bedste århus designer

Lilla Haglöfs L.I.M III Q Jacket Dame Outdoor,haglofs corker,bedste århus designer

DKK2,741.16  DKK1,370.62Spar: 50% off
  • Model: Haglöfs 001091
  • 6273 Antal på lager
  • Sort Haglöfs L.I.M PROOF Q Jacket Dame Outdoor,haglöfs tight small lilla,Udsalg
  • Sort Haglöfs Raincover XS Dame Outdoor,haglofs skijakke,billigste udvalg
  • Mørk Khaki Haglöfs Wallet pung Dame Outdoor,haglöfs jakke udsalg,International
  • Sort Haglöfs Pictor Sleepingbag Sheet Dame Outdoor,haglöfs shorts,fremragende værdi anbefaler
  • Sort Haglöfs Mid Fjord Trekkingbukser Women Dame Outdoor,haglöfs skoletaske,de udsøgte varer

Vælg venligst:Antal

Lilla Haglöfs L.I.M III Q Jacket Dame Outdoor,haglofs corker,bedste århus designer_checkout
haglöfs tarius Haglöfs Dame Outdoor , Lilla Haglöfs L.I.M III Q Jacket Dame Outdoor,haglofs corker,bedste århus designer hagløfs tight small,fremragende værdi anbefaler

L.I.M III Q Jacket er Haglöfs bud på en ultra letvægts skaljakke til ekstremt brug, med en lige så lav pakvolume.

Haglöfs har øvet sig på den gamle L.I.M II Q Jacket og i forhold til den, er den nye udgave en endnu lettere nyhed - uden at det er gået ud over vandsøjletrykket. 26000 mm lyder det fortsat på og så vægten er nu nede på 205 gram i str. M i forhold til 260 gram i den "gamle" jakke - godt gået Haglöfs.
Skaljakken har mange lækre detaljer og vil helt sikkert være at finde på forskellige ekstrem sports udøver i årerne fremover. Hætten kan justeres bagpå med en elastikstrop der går gennem 3 øjer og kan spændes og løsnes med én hånd. Ligeledes kan den justeres tæt om ansigtet foran i begge sider, så regn og blæst kan holdes væk.

Ærmerne er forsynet med refleksive detaljer for øget trafiksikkerhed og forrest er der et tommelfingerhul, der er elegant gemt væk når det ikke skal bruges. På håndryggen er ærmet en anelse længere end på håndfladesiden.
Lynlåsen er naturligvis vandtæt og forsynet med vindflap bagpå og hagen og kinderne bliver der passet på med et lille stykke blødt microfiber.
Der er fundet plads til en enkelt men ganske rummelig brystlomme, der også lynes med en vandtæt lynlås.

Haglöfs har helt sikkert designet jakken til brug for mennesker der skal ud og udfordre elementerne og de lange distancer, til fods, på cykel, rulleskøjter eller lignende. Den lille pakkevolume gør formentlig også, at hvis du er til at spille vil du finde jakken på diverse baner - og mon ikke også mangt en havkajak sejler vil falde for jakken.