Forside >>  Haglöfs >>  Dame >>  Outdoor >>  Sort Haglöfs L.I.M PROOF Q Jacket Dame Outdoor,haglöfs tight small lilla,Udsalg

Sort Haglöfs L.I.M PROOF Q Jacket Dame Outdoor,haglöfs tight small lilla,Udsalg

DKK1,781.27  DKK890.63Spar: 50% off
  • Model: Haglöfs 001095
  • 5365 Antal på lager
  • Oliven Haglöfs Mid Q Ridge Knee Pant Dame Outdoor,hagløfs rygsæk,luksuriøs
  • Grå Haglöfs L.I.M II Trek Pant Men Dame Outdoor,haglöfs regntøj,oprindelige udformning af designere
  • Sort Haglöfs Mid II Fjell Pant Dame Outdoor,haglöfs skoletaske,eneagentur
  • Orange Haglöfs Ridge II Tee Men Dame Outdoor,rygsæk haglofs,København Online Køb
  • Sort Haglöfs Incus GoreTex Vandresko Dame Outdoor,haglöfs lava,høj popularitet

Vælg venligst:Antal

Sort Haglöfs L.I.M PROOF Q Jacket Dame Outdoor,haglöfs tight small lilla,Udsalg_checkout
haglöfs sportstaske Haglöfs Dame Outdoor , Sort Haglöfs L.I.M PROOF Q Jacket Dame Outdoor,haglöfs tight small lilla,Udsalg haglöfs skjorter,Hot Sale

L.I.M PROOF Q Jacket er en del af Haglöfs serien hedder L.I.M (Less Is More) og nu er der kommet en regnjakke der er særdeles velegnet til trekking, hiking, pendling. Men også i dagligdagen vil det blive din følgesvend når regnen bare siler ned. Ydermaterialet er DWR behandlet, og i denne udgave er behandlingen foretaget med helt PFOA frit behandlingsmiddel. Behandlingen er vigtig for at jakken kan opretholde sin åndbarhed under alle former for aktivitet og brug af jakken. Membranen produceres hos den Japanske producent af metervarer og membraner Toray.

L.I.M PROOF Q Jacket er en superlet, helt vandtæt og åndbar jakke der bare koster langt mindre end hvis jakken har været forsynet med en Goretex-membran. Haglöfs har her vist os, at man kan komme meget langt med andre virkemidler - men bestemt ikke et ondt ord om Goretex-membran. L.I.M Proof Q jacket er helt beslægtet med L.I.M Proof Q Pants, der tilsammen udgør et særdeles sikkert regnsæt til brug på cykelturen i hverdagen eller på outdoor ferier og ture.
Jakken har en meget lav vægt og kan rulles sammen så den ikke fylder meget i en rygsæk. Hætten kan lukkes helt tæt til og har plads til en hjelm så den kan bruges på klatreturen eller cykelturen. Ærmerne er faconsyede så du føler virkelig du kan bevæge dig frit.
Utroligt det kan lade sig gøre til den pris!